SPREMANJE CRKVE

Ovaj tjedan za spremanje crkve pozivamo članove Zajednice i Zbora mladih.

KARITATIVNA PRODAJNA AKCIJA
Danas nakon svetih misa bit će Karitativna prigodna prodajna akcija: kolača, slika, tjestenine, kiseline… Prihod od akcije ide kao i do sada za potrebite u našoj zajednici.

DAN ČAŠĆENJA GOSPE FATIMSKE
Nastavljamo svakog 13. u mjesecu. Kako je Gospa u Fatimi pozvala na pokoru te molitvu krunice mi bismo u petak, 13. studenog s molitvom krunice započeli u 17,15 sati i do mise izmolili tri otajstva. Molim i pozivam sve odgovorne katolike u župi, napose molitelje žive krunice, da se uključe u ovu molitveno-duhovnu pobožnost.

„STO KUBIKA TOPLIH ISKRICA“
Zahvaljujemo darovateljima novčane potpore za nabavku ogrjeva obiteljima u poteškoćama. Do sada smo skupili 6.010,00 kn.

KARMELSKI DAN
U subotu, 14. 11. u 17h sveta misa je za sve koji su primili škapular kod naših sestara KBSI, sveta misa bit će u župnoj crkvi.

KALENDARI
U župnom uredu možete nabaviti kalendare za slijedeću godinu.

LUKNO I NAMJENSKI DAR
Do sada je obvezni doprinos za uzdržavanje župe uplatilo 562 obitelji. Molim i pozivam preostale župljane da doprinose za crkvene potrebe.

ZAJEDNIČKA MOLITVA KRUNICE ZA SVE SVEĆENIKE
U četvrtak, 12. studenoga, u 18 sati bit će zajednička molitva krunice za sve svećenike, za nova svećenička zvanja i za brojne nakane pape Franje. Riječ je o globalnom pokretu organizacije “World Priest” koja već desetu godinu zaredom potiče vjernike na molitvu za svoje pastire. Do sada se proširio u više od 50 zemalja diljem svijeta te ujedinjuje milijune vjernika laika.
Nakana je jednostavna – moli se za sve kršćanske svećenike, da uz pomoć molitve ustraju u jedinstvu s Kristom i njegovom Crkvom, služeći za spasenje povjerenih dušâ. Svjesni krize duhovnih odaziva te brojnih napada na svećenike, želimo im ovom inicijativom pružiti podršku i zahvalnost. Molitvu krunice za sve svećenike nastavljamo svakoga četvrtka.

EUHARISTIJSKO KLANJANJE U ČETVRTAK U 20 sati.

RASPORED TJEDNIH MISA I NAKANA

 

Nedjelja 08. 11.

08,00 + KATICA, ANDRIJA I IVICA GREBENC, ANDRIJA MATIJEVIĆ

10,00 -Za župljane

18,30 + TOMO I RUŽA ČELIKOVIĆ

 

Ponedjeljak 09. 11.

18,30 + MARA I MARIJAN KATINIĆ

 

Utorak 10. 11.

18,30 + MILAN I ANA TOMLJENOVIĆ

 

Srijeda 11. 11.

18,30 + ŽELJKO-JOSIP PETRIĆ

 

Četvrtak 12. 11.

18,30 + MARIJA I MIROSLAV VUČKOVIĆ

 

Petak 13. 11.

18,30 +IVAN I JADRANKA VEINBERGER

 

Subota 14. 11.

7,30 + MATO, MANDA, IVICA, ILIJA I ANĐA ZUBAK