SPREMANJE CRKVE
Ovaj tjedan za spremanje crkve pozivamo čitače.

KALENDARI
U župnom uredu možete nabaviti kalendare za slijedeću godinu.

24 – SATNO KLANJANJE
U četvrtak, 26. studenog, nakon tjednog klanjanja nastavljamo s dvadeset četiri satnim klanjanjem koje završava u petak u 18 sati. Pozivam sve koji mogu i hoće da se u bilo koje vrijeme priključe ovoj – našoj župi – nadasve potrebnoj molitvi.

SUSRET LITURGIJSKIH ČITAČA
U utorak u 19 sati susret je liturgijskih čitača. Na susret pozivamo i one koji se žele uključiti u zajednicu koja ima milost naviještati Božju Riječ župnoj zajednici.

SV. CECILIJA
Danas je spomen sv. Cecilije, zaštitnice crkvenog pjevanja. Dok od srca zahvaljujemo voditeljima i članovima zborova za njihov nesebični dar i doprinos u slavljenju otajstva spasenja sve vas pozivam i potičem na promišljanje o vlastitom angažmanu u našim župnim zborovima.

PRIJAVA ZA ISPOVIJED BOLESNIKA
Iako župni ured posjeduje stalno ažurirani popis bolesnih osoba, poradi novonastale situacije molimo vas da bolesnike koji žele u sakramentalnom zajedništvu dočekati Kristovo rođenje prijavite za pred Božićni pohod. Prijavu izvršite u župnom uredu osobno ili nazovite do 06. prosinca. Potrudimo se da ni jedna krštena osoba, bilo član domaćinstva ili susjed, ovoga Božića ne ostane bez duhovne i sakramentalne blizine Krista Spasitelja.

DOŠAŠĆE – MISE ZORNICE
Vrijeme Došašća priprava je za godišnju proslavu rođenja Spasitelja našega Isusa Krista. Najbolja priprava za Kristov rođendan je slavlje dnevne svete mise – ZORNICE, koja će u našoj župi biti u 6 sati za radnički svijet te u 7 sati za djecu i one kojima ovaj termin odgovara. Subotom je samo jedna zornica u 7 sati. Zornice će biti od 30. studenog.

NOVI RASPORED NEDJELJNIH SVETIH MISA
Uslijed novonastale epidemiološke situacije a da bismo odgovorili potrebama vjernika te novim propisima Stožera svet mise od nedjelje 22. studenog bit će u 8, 10, 11,30, 18,30 te u naselju M. Ivanića u 10 sati. I dalje su na snazi zaštitne mjere kao što su dezinfekcija, maske, fizička distanca… Čuvajmo jedni druge i snažimo se i radujmo u Gospodinu.

EUHARISTIJSKO KLANJANJE U ČETVRTAK U 20 sati.

RASPORED TJEDNIH MISA I NAKANA

Nedjelja 22. 11.
08,00 + IVKA I ILIJA STOJANOVIĆ, JELA I JURE ŠITUM
10,00 -Za župljane
11,30 -NA NAKANU DAROVATELJA
18,30 + IVO, MARIJA, PETAR I MARIJA TOPALOVIĆ

Ponedjeljak 23. 11.
18,30 + STIPO I MARA GRANČIĆ, PERO I MARA VIDOVIĆ,
+ PERO VUJICA

Utorak 24. 11.
18,30 + MICHAEL WITTENDORF, FRANJO EMICH
+ FILIP MATKOVIĆ

Srijeda 25. 11.
18,30 + OB. ČAVAR

Četvrtak 26. 11.
18,30 + TOMISLAV ČULJAK

Petak 27. 11.
18,30 + ANDRIJA DIVIĆ, ANA BENČEVIĆ

Subota 28. 11.
7,30 + KATICA I VJENCESLAV DRAŽENOVIĆ I OB. DRAŽENOVIĆ